ZierikzeeJazz

13 april 2023

ZIERIKZEE JAZZ
Het festival vindt plaats op vrijdagavond en zaterdagmiddag-avond na Hemelvaart. We hebben bewust voor deze 2 dagen gekozen. De meeste mensen hebben dan een extra vrije dag. We zien dat op campings ook die dagen een goede bezetting hebben.

Uit ervaring kan opgemaakt worden dat festivals vooral einde middag en avond het meeste publiek trekken. Mede daarom hebben we onze programmering ook hierop aangepast.

Op vrijdag 19 mei starten we om 20:00u met het festival. We gunnen de aftrap van het festival aan een lokale band. Zij mogen het publiek als het ware opwarmen. Vervolgens treden er die avond nog een drie-tal bands op. Om 22:30u sluiten we het festival voor vrijdag.

Zaterdag 20 mei starten we in de middag met het festival. Er is dan al lekker wat reuring in de stad. Er lopen vanaf 14:00u enkele artiesten spelend door de straten en op de podiums zullen vanaf 16:00u gestart worden met optredens. In het park kan men vanaf 14:00u terecht voor het optreden. We sluiten het festival af met een internationale topband. Om 22:30u eindigt het festival.

meer info


Deel deze pagina: