Moederdag

25 april 2023

Vanaf zaterdag 29 april start de Moederdagactie: Vô joe é, mu’n lieven!

Je krijgt bij je aankoop een leuk cadeautje van de ondernemer. Alsjeblieft een blommetje voor jou. Een cadeautje van de ondernemers uit Zierikzee. Om te genieten van mooie bloemen, krijgt moe d´r blommen vó in dn tuun (het zakje bevat 2,5 mtr2 aan bloemen pracht).

Steun bloemenranden
Kom je langs een bloemrijke akkerrand dan mag je een prachtig veldboeket meenemen. Scan dan wel met je mobiele telefoon de QR code op het informatiebordje in de bloemenrand en doneer vrijwillig een zelf gekozen bedrag. Daar zijn we heel blij mee! Met onze schitterende bloemenranden ondersteunen wij de biodiversiteit van onze akkers. Help jij ons mee?

Met dit cadeautje steunt Ondernemersvereniging Inzierikzee de biodiversiteit. Bloeiende akkerranden zijn een prachtig gezicht en met een oppervlakte van inmiddels ruim 20 hectare zijn de randen van grote waarde voor de biodiversiteit. Vogels vinden er een schuilplaats en insecten zijn volop aanwezig.

Waar vind ik de bloemenranden?
www.boerenbloem.nl
Je kunt ook een plukbon aanschaffen bij verschillende verkooppunten op Schouwen-Duiveland. Je mag daarmee meerdere malen bloemen plukken uit de daarvoor bestemde bloemenranden. Door de lokale agrariërs op deze manier te ondersteunen, kunnen zij ook de komende jaren zorgen voor een aantrekkelijk landschap op Schouwen-Duiveland.


Deel deze pagina: