MASTERCLASS EXPORTEREN

18 oktober 2022

Impuls Zeeland houdt donderdag 10 november een masterclass internationaal zakendoen en exporteren tijdens het Contacta event in Goes. Hoe meer bedrijven zich aanmelden hoe beter.
Tijdens deze sessie van een uur zal Ronald Kok van Evofenedex presenteren. Na de sessie vindt er ook een netwerkmoment plaats.

Voldoet mijn organisatiestructuur aan de eisen om te kunnen exporteren naar het buitenland? Zijn mijn logistieke en administratieve afdelingen hierop ingesteld? Over welke capaciteiten moet mijn productieafdeling beschikken om de vraag aan te kunnen?
Beginnende exporteurs en ervaren exporteurs kunnen zich inschrijven voor de Masterclass Internationaal Zakendoen en Exporteren om alles te weten te komen over dit thema. Ook vragen over het optimaliseren van huidige exportactiviteiten komen aan bod. De masterclass wordt gehouden tijdens het Contacta event in Goes op 10 november. Lees meer over de spreker en bekijk het programma. Meer informatie en aanmelden : https://www.contacta.nl/impuls-zeezand


Deel deze pagina: