Mannendag

17 september 2023

Mannendag 7 oktober in Zierikzee, een dag vol beleving en proeven

Op en om het Havenplein te Zierikzee zal zaterdag 7 oktober weer van alles te beleven zijn. Van muziek, vier- en tweewielers, eten, drinken, workshop tot een barbier en meer!

Het event wordt georganiseerd door ondernemersvereniging InZierikzee en Barbershop Van Dam. Ze hebben er onder andere voor gezorgd dat de lokale bands king bee, status quo cover band en Gruss de gehele zaterdagmiddag voor de muzikale sfeer zullen zorgen. Op het plein zal ruimte gemaakt worden voor diverse ´cars & bikes´. Eigenaren van voertuigen krijgen op het plein de gelegenheid om hun ´beauty op wielen´ te showen.
Heb jij (m/v) een voertuig (auto, brommer, trekker, vrachtwagen) waar je trots op bent? Kom deze dan op 7 oktober a.s. showen op het Havenplein in Zierikzee! Oprijtijd is 11:00 tot 12:00u. Aanmelden kan via Barbershop Van Dam, Lange Nobelstraat 22, 4301 HE Zierikzee of 0111 41 26 13.
Vanzelfsprekend zal er ook een natje en een droogje te verkrijgen zijn. Er zal een buitenbar zijn met heerlijke biertjes. Liever koffie? Voor een stevig bakje koffie kun je terecht bij De Kraam. Meer zin in vers gerookte paling of een mega hamburger van de BBQ, ook daarvoor is gezorgd.
Voor de jeugd is er een speciale graffiti workshop. Naast een demo kunnen kids zelf aan de slag en de vervaardigde kunstwerken mogen vanzelfsprekend mee naar huis genomen worden. Altijd al een traditionele scheer beurt willen krijgen? Op de Mannendag zal Daniël de scheer professional u tot dienst zijn. Ook in de tattooshops zullen op deze dag speciale activiteiten zijn. Stap eens binnen en laat je voorlichten. Verder is er in het winkelcentrum van Zierikzee nog meer te doen. Er zal vanzelfsprekend ook aandacht zijn voor het uiterlijk, mannenmode op maat, mooie monturen, verzorging en een goede knip- of scheerbeurt maakt de man mooier.


Deel deze pagina: