de Orange the World Campagne

12 november 2022

Beste ondernemers!

Op 25 november a.s. gaat wereldwijd weer de Orange the World Campagne van start – een campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. In de 16 dagen tot 10 december worden over de hele wereld gebouwen, bruggen of andere objecten oranje uitgelicht. Ook in Nederland hebben zich al heel veel gemeentes, provincies, instellingen en bedrijven aangemeld om mee te doen.
In samenwerking met VN Women en Zonta organiseert Soroptimist International de campagne ‘Orange the World’. Vanuit Soroptimist Schouwen-Duiveland organiseren wij in het kader van deze campagne op 1 december een filmavond in fizi en hebben we twee jaar geleden de Nieuwe Kerk van binnenuit prachtig oranje mogen uitlichten.

Daarom willen wij ook de ondernemers op ons prachtige eiland vragen, om mee te doen.

Wat kun je doen:

• Maak een statement en licht je gevel, ramen of etalage oranje uit van 25 november tot 10 december, zodat ook ons eiland oranje kleurt, net zoals o.a. Fizi en Badhotel Renesse. Heb je geen eigen verlichting? Je huurt bij ons waterdichte led-gevelverlichting voor €50 voor de hele periode of led-verlichting voor in de etalage (handig voor in het stads- of dorpscentrum) voor €25 voor de hele periode. Van de buitenstralers zijn er nog maar 10m beschikbaar, dus wees er snel bij! De helft van het huurbedrag doneren wij aan Orange the World.

• Je kunt een Orange the World vlag ophangen zoals o.a. Restaurant De Werf, dat doet. Deze zijn te koop via https://stuntvlaggen.nl/orange-the-world . Stuntvlaggen is officieel partner van Orange the World en een deel van de koopprijs wordt dan ook gedoneerd aan de campagne.

• Je kunt bij ons een of meer posters in A3 formaat bestellen voor in de etalage o.i.d.
De kosten hiervoor bedragen €15,00. Dat bedrag wordt volledig gedoneerd aan de
campagne.

Uiteraard brengen wij de media van jouw bijdrage op de hoogte en zullen wij dit ook op onze eigen socials laten weten. Want iedereen mag weten dat je vrouwen en meisjes steunt!

Doe jij ook mee of heb je nog vragen?
Laat het ons weten via schouwenduiveland@soroptimist.nl
Hartelijk dank namens Orange the World!
Soroptimistclub Schouwen-Duiveland
Britta Koopen

06 18248899


Deel deze pagina: