Circulair ondernemen? Dat doe je zo!

2 november 2022

In 2050 is Nederland volledig circulair. Dat betekent werk aan de winkel voor ondernemers, want zij moeten hun producten, diensten, productieprocessen en soms ook verdienmodellen de komende jaren aanpassen. Daarom organiseren wij op 16 november een meet-up waarbij toeristische ondernemers hun ervaringen met circulariteit delen.

Ervaringsverhalen en netwerkborrel
Tijdens de meet-up delen drie ondernemers, Boutique Hotel The Roosevelt, Strandpark Zeeland en Onilio, hoe zij circulaire oplossingen toepassen binnen hun bedrijf. We gaan hierbij in op de thema’s water hergebruik, afval en bouwen. We sluiten de middag af met een netwerkborrel.

Programma
14.45 – Inloop
15.00 – Opening gedeputeerde Dick van der Velde
15.10 – Ondernemers aan het woord
16.10 – Ondersteuningsmogelijkheden
16.20 – Netwerkborrel
17.00 – Afsluiting
Wat levert deze meet-up je op?
Aan het eind van deze meet-up heb je ideeën en inspiratie opgedaan over circulaire mogelijkheden voor jouw bedrijf. Ook krijg je handvatten toegereikt om zelf met circulariteit aan de slag te gaan. Natuurlijk heb je ook met collega-ondernemers kunnen bijpraten en je netwerk kunnen uitbreiden.

Aan de slag
Luister naar de ervaringen van ondernemers in Zeeland en laat je inspireren om zelf aan de slag te gaan. Ontdek welke tips zij hebben en werk samen aan de verduurzaming van onze toeristische sector.

aanmelden


Deel deze pagina: