Openingstijden
Gesloten - Gaat dinsdag open om 09:00
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdag09:00 - 17:00
woensdagGesloten
donderdagGesloten

Over Rijkse accountants en adviseurs

Accountants & Adviseurs

Naast het samenstellen van jaarrekeningen verzorgt Rijkse accountants & adviseurs ook de wettelijke controle op uw jaarstukken. We beschikken hiervoor over de WTA-vergunning en hebben alle expertise in huis om de controle vakkundig te verzorgen.

Rijkse Connect

Rijkse Connect biedt u gebruiksgemak en altijd en overal inzicht in de actuele cijfers. Naast het digitale boekhoudpakket, Scan & Klaar!, kunt u Rijkse Connect uitbreiden met Salaris Online voor uw personeelsadministratie. De Business Monitor en Benchmark stellen u in staat uw cijfers op de juiste waarde in te schatten. Het is verder mogelijk Rijkse Connect te koppelen met externe systemen, zoals uw kassa.

Over Rijkse

Opgericht in 1955 zijn we al meer dan 60 jaar actief en effectief in de Zeeuwse markt. Sinds de start van Rijkse accountants & adviseurs in 1955 hebben wij ons gespecialiseerd in accountancy, belasting advies, bedrijfsadvies en personeelsadvies. Ook doen opdrachtgevers een beroep op ons voor assurance-werkzaam heden, zoals de (wettelijke) controle van jaarrekeningen, subsidiecontroles en due diligence onderzoeken.

Deel deze pagina: