Daar komt de bruid

15 februari 2023

De Valentijns Win Actie van de ondernemersvereniging InZierikzee heeft vele prijswinnaars opgeleverd. De ondernemers hebben meer dan 125 cadeaus uitgedeeld met deze actie. De hoofdprijs: vele musthaves voor een geweldige trouwerij, is ook uitgereikt. De winnaars van deze prijs, Martijn en Jorne, zijn afgelopen dinsdag feestelijk ontvangen in de nieuwe cocktailbar van hotel Mondragon.

Onder het genot van spectaculaire cocktails bereidt door Vlad en Kate hebben de diverse ondernemers hun cadeau kunnen aanreiken aan het aanstaande bruidspaar. Namens het Notarishuis Andriessen werd een contact met huwelijksvoorwaarden voor een gereduceerd tarief aangeboden.
De aanwezige ondernemers konden zelf hun cadeau aanbieden. Het aanstaande paar hebben van Sandra Koppelaar (namens Sandra Koppelaar Fotografie en Dick van der Veer fotografie ) een ´love shoot´ ontvangen, van Sarina Looff (Drie´s Herenmode) een geweldige passessie voor een herenpak en Wilma Struijk (bruidsmode ZeeYes) had schitterende cadeaus voor de bruid.

Een trouwerij is niet compleet zonder trouwlocatie en trouwambtenaar. Vandaar dat ook gratis het Stadhuismuseum en wethouder Joppe als trouwambtenaar werden aangeboden.

De Valentijns Win Actie en de avond waren georganiseerd door het creatieve team, de BriesFabriek, van de ondernemersvereniging InZierikzee.


Deel deze pagina: