Openingstijden
1 juni 2024 t/m 13 oktober 2024
Gesloten - Gaat 1 juni 2024 open om 15:30
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

17,50

Over StoryTrail stadswandeling Zierikzee

Ga mee met de StoryTrail Theaterwandeling en duik in de geschiedenis van Zierikzee! Acteur Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen vertelt de mooiste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis. 

Een wandeling door Zierikzee met Hildebrand is een bijzondere belevenis. Verhalen die de stadsbewoners elkaar eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meesterlijke wijze tot leven. 

Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over strijd, noodlot, list en liefde. Je beleeft de belegering van Zierikzee in de Tachtigjarige Oorlog. Je gaat op visite bij de legendarische stadsdokter Baster. Je hoort het bloedstollende verhaal van de Dikke Toren. En je ontdekt waarom er in de Oude Haven zo’n groot anker staat te pronken.

Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen tijden en bewonder de helden en heldinnen van ooit… De StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).


Deel deze pagina: