Openingstijden
25 juni 2023
Gesloten - Gaat 25 juni 2023 open om 14:00
zondagGesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
Prijzen

Vanaf prijs

17,50

Over StoryTrail stadswandeling Zierikzee

Op maandag 29 mei (2e Pinksterdag) en zondag 25 juni vertelt acteur Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Zierikzee. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.    

Een wandeling door Zierikzee met Hildebrand is een bijzondere belevenis. Verhalen die de stadsbewoners elkaar eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meesterlijke wijze tot leven. 

Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over strijd, noodlot, list en liefde. Je beleeft de belegering van Zierikzee in de Tachtigjarige Oorlog. Je gaat op visite bij de legendarische stadsdokter Baster. Je hoort het bloedstollende verhaal van de Dikke Toren. En je ontdekt waarom er in de Oude Haven zo’n groot anker staat te pronken.

Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen tijden en bewonder de helden en heldinnen van ooit… De StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee begint op maandag 29 mei en zondag 25 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).


Deel deze pagina: