Paasactie – 8 april

13 March 2023

InZierikzee op z’n paasbest

Ei, Ei, Ei
De kinderen worden blij!
Kom gezellig met je kids op zaterdag 8 april in het centrum van Zierikzee paaseieren zoeken!

Tussen 13.30 uur en 14.30 uur worden er vele paaseieren buiten verstopt in het centrum van Zierikzee.
Kom naar de stad en ga opzoek naar al die lekkere eitjes en vind je één van de gouden eieren heb je een leuke kinderprijs!
Meld je dan bij de muziektent en grabbel bij welke ondernemer jij een cadeautje mag gaan ophalen.
Om het gezellig te houden mag ieder kind niet meer dan één gouden ei.

Op 8 april is er ook een leuke paasmarkt op het Havenplein. Er staan daar diverse kramen van lokale ondernemers.

Er lopen die zaterdag heuse paashazen rond in Zierikzee. Zij fleuren de stad op met hun straattheater.

Pasen zonder paaseitjes eten kunnen wij ons niet voorstellen, vandaar dat de dames van de Ladies Circle paaseitjes uitdelen. Hiermee ondersteunen de ondernemers in Zierikzee ook nog eens het goede doel. Mooi toch!

De ondernemers van Zierikzee wensen iedereen een vrolijk Pasen!

Deze vrolijke paashazen maken uw gasten blij met een lach en een ei. Mevrouw paashaas heeft heerlijke paaseitjes in een mand, en deelt haar eitjes uiterst charmant. Meneer paashaas is de wijze heer, en wordt graag aangesproken met meneer.

Deze paashazen op stelten zullen uw oog niet ontglippen, ze springen, maken grapjes en zijn een plaatje om uit te knippen! Met hazentanden, volle wangen en lange oren is het dit duo geboren om u vreugde en paas passie te verzorgen. Deze paashazen nemen u graag even mee naar de wereld van krokussen, narcissen en eieren, heel veel eieren.

Meneer en mevrouw Paashaas geven uw paasevenement graag extra vrolijkheid. Door de springstelten zijn deze paashazen zeer mobiel en kunnen zichzelf snel verplaatsen.

Kortom, Haas en Co geven u graag een opvallende Paasshow! ze zijn net een tikkeltje anders dan de traditionele paashaas en brengt uw publiek graag in een paas waas.


Share this page: